DE BURGERIJ BROODJES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Burgerij Broodjes. Meer weten? Ontdek meer

21 mrt 2024 om 14:03 Super kwaliteit en top producten
26 feb 2024 om 14:45 Het was heerlijl, maar 2 uur wachten op 2 broodjes is wel erg lang
25 feb 2024 om 18:04 Het was heerlijk
23 feb 2024 om 14:32 Snelle bezorging en heerlijke broodjes zoals altijd! Tot snel weer :)
26 sep 2023 om 13:51 Heerlijk
25 sep 2023 om 14:52 Zoals altijd perfect.
12 sep 2023 om 20:50 Heerlijke broodjes, altijd een feest
3 aug 2023 om 15:28 Heerlijk beleg. Wel echt zo jammer dat ze over zijn gestapt op de broodjes van van Lieshout. De zuurdesem was 1000x beter. Daardoor kom ik bijna niet meer.
27 jun 2023 om 13:12 Ik weet niet wie Jaap is, maar dat broodje Jaap smaakt verdomd goed! Broodje balletje burgerij is ook goed in de smaak gevallen!
11 jun 2023 om 18:41 Snel geleverd, maar teveel ingrediënten die ik niet vond passen bij het broodje.
29 mei 2023 om 18:04 Ik had een broodje kaas en Roompaté besteld, maar naast de bestelde ingrediënten zat er ook sla tomaat en komkommer op. Hier had ik dus niet om gevraagd en dat lust ik ook niet. Maar verder ok.
21 mei 2023 om 15:05 Lekkere broodjes maar zeer karig belegd.